Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού  SALON MONDIAL DU TOURISME πραγματοποιήθηκε  στο  Παρίσι στο   εκθεσιακό κέντρο  Paris Porte des Versailles  από 14 έως 17 Μαρτίου 2024. Η Salon Mondial Du Tourisme είναι o ετήσιος τόπος συνάντησης για τους λάτρεις των ταξιδιών που αναζητούν ιδέες και συμβουλές για τις επόμενες διακοπές τους.

Η έκθεση δέχεται πάνω από 66.000 επισκέπτες συμπεριλαμβανομένων 350 επαγγελματιών, 288 δημοσιογράφων ενώ παρουσιάζει…

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού International Tourismus Borse πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο στο   εκθεσιακό κέντρο Messe Berlin, από 5 μέχρι 7 Μαρτίου 2024. Κύριο χαρακτηριστικό της ITB είναι ο μεγάλος αριθμός συνεδρίων, σεμιναρίων, workshops και συνεντεύξεων τύπου, που διεξάγονται κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Στην  έκθεση συμμετείχαν 170 χώρες  τις οποίες εκπροσώπησαν πάνω από 5.500 εκθέτες. H έκθεση δέχθηκε περίπου 100.000 επισκέπτες ενώ 24.000…

Η σημαντικότερη τουριστική εκθεσιακή εκδήλωση παγκοσμίως, με πάνω από 10.000 εκθέτες 170.000 επισκέπτες (110.000 επαγγελματίες και 60.000 κοινό) και έντονο επαγγελματικό χαρακτήρα και με μεγάλο αριθμό συνεδρίων,σεμιναρίων, workshops και συνεντεύξεων τύπου.

H WTM θεωρείται το κορυφαίο ετήσιο τουριστικό γεγονός της Μ. Βρετανίας και ένα από τα σπουδαιότερα της Ευρώπης, καθόσον δεν εκφράζει µόνον τη δυναµικότητά της Βρετανικής αγοράς -ως πηγή τουρισµού- αλλά έχει καθιερωθεί και αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένα από τα σηµαντικότερα τουριστικά γεγονότα. Η συνολική συµµετοχή εκθετών το 2023 έφτασε τους 3.875, των επισκεπτών 43.727 ενώ κατά τη διάρκεια της…

Η 30η έκδοση της Arabian Travel Market σημείωσε νέο ρεκόρ έκθεσης, καθώς οι διοργανωτές καλωσόρισαν περισσότερους από 40.000 συμμετέχοντες δηλαδή σημειώθηκε αύξηση 5% σε σχέση με το 2019. Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 2.100 εκθέτες και εκπρόσωποι από 150 χώρες.

Η Salon Mondial Du Tourisme είναι o

H Athens International Tourism & Culture Expo αποτελεί σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του διεθνούς τουρισμού και το όχημα για νέες συνεργασίες στον εισερχόμενο τουρισμό.

Η Philoxenia σκιαγραφεί το προφίλ του τουριστικού επιχειρείν στη χώρα διατηρώντας ένα ισχυρό εκθεσιακό brand name, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Διοργανώνεται ετησίως κάθε Νοέμβριο, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και υποδέχεται πλήθος Ελλήνων και ξένων…

Η έκθεση διοργανώνεται από τον ACTA (Σύνδεσμο Ελληνικών Πρακτόρων Κύπρου) και αποτελεί μια από τις πιο γνωστές εκθέσεις που διεξάγονται στη Κύπρο ενώ έλκει κάθε χρόνο 12.000 επισκέπτες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.

H WTM θεωρείται το κορυφαίο ετήσιο τουριστικό γεγονός της Μ. Βρετανίας και ένα από τα σπουδαιότερα της Ευρώπης, καθόσον δεν εκφράζει µόνον τη δυναµικότητά της Βρετανικής αγοράς -ως πηγή τουρισµού- αλλά έχει καθιερωθεί και αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένα από τα σηµαντικότερα τουριστικά γεγονότα. Η συνολική συµµετοχή εκθετών, επισκεπτών φτάνει τα 53.000 άτοµα.